Find det bedste tastatur til gaming?

Hvis du gamer, så er udstyret noget af det vigtigste for det optimale sjov. Dèt at vinde, er essensen i spil. Og derfor skal musen køre perfekt over musemåtten, helt ligesom tastaturet selvfølgelig skal være i orden.

Søger du et godt gaming tastatur til dig selv eller som gave til gameren, måske i stedet for spil, musemåtter eller måske Playstation 4, konsoller eller andet? Så kan du her finde tips til at finde det helt rigtige.

Find det bedste gaming tastatur med disse råd.

Hvilke brands er bedst indenfor tastaturer til gaming?

Logitech kender du sikkert, da det nok er det meste solgte især indenfor trådløse mus og keyboard her i Danmark. Men til gaming er det trådløse ikke helt optimalt, hvor der også findes mange andre gode brands.

Steelseries, Razer, Cooler Master, HyperX, Corsair og Logitech er nok de populæreste mærker indenfor gaming mus og tastaturer. Her sælger producenterne forskellige modeller, der alle kan findes blandt testvinder eller anbefalet modeller i diverse gaming test eller bruger anmeldelser.

Type af switch i tastaturet?

De ”almindelige” tastatur har en gummi membram mellem tasterne og printpladen. Hvis en tast går i stykker, skal du udskifte det hele.

Tastaturer der er velegnet til gaming kaldes mekaniske tastaturer. Og de differentier sig ved at have switches, så hver enkelt knap kan styres, udskiftes eller konfigureres. Ulempen ved mekaniske tastaturer er dog, er de som regel larmer en del mere i knapperne når der trykkes.

En rigtig gamer vil have mulighed for at konfigurer knapper efter dennes præference og til forskellige brug. Det gøres ved hjælp af macro konfigurering.

Derfor skal du købe mekaniske tastaturer når der skal games, hvor de almindelige tastaturer er velegnet til almindelig brug.

Kablet eller trådløs gaming tastatur?

Trådløse mus og tastaturer har ofte delay i signalet. Når du spiller og har rettet sigtekornet ind, vil du ikke have dette delay. Den mikroskopiske forsinkelse kan være afgørende for at blive skudt eller skyde modstanderen. Derfor er trådløse tastaturer ofte ilde set hos gamere, også selvfølgelig der findes enkelte modeller der stort set er uden delay.

Køb et kablet tastatur der er beregnet til at spille, for gameren vil ikke have samme problem med en ledning, som man måske har på kontoret.