Din liste til vinterens essentials – tøjet skal være klar

Enhver garderobe kan til tider være en uoverskuelig affære. Moden skifter, og mange af os er dårlige til at få smidt dèt tøj ud, som vi ikke bruger – og aldrig kommer til at bruge igen. Således finder du i en mands garderobe sandsynligvis stadig stribede Mads Christensen-strømper og muligvis en skjorter så krøllet og mør, at den ikke bør blive brugt igen. Hos kvinderne er der god chance for, at der stadig er tøj med prismærket på.

Derfor bør du, nu hvor vinteren er over os, enten selv anskaffe dig noget nyt eller satse på at gaverne under årets juletræ er bløde pakker. Men hvad skal man gå efter til vinterens hverdagstøj.

Til manden

Der er ligeså mange looks, som der er formål med ens påklædning. Nogle har behov for mere praktisk udetøj, mens andre har brug for et skudsikkert look på kontoret.

Jakken er essentiel. Uanset om du kræver en praktisk jakke, der både er vand og vandafvisende, eller du hellere bruger en frakke, som giver et professionelt look, så er den vigtig. Hvilken type jakke har du gode erfaringer med, og hvilke behov har du?

Trøje og krave er et look, som aldrig går af mode. Uanset om din pullover-trøje er en lækker uld eller blot polyester eller bomuld, så vil den være en sikker vinder med enten en polo eller skjorte indenunder. Trøje og polo kan bruges i alle sammenhænge, og du går næppe galt i byen.

Til kvinden

Ingen mode uden accessories og disse skal selvfølgelig også passe. Hvis du er en selvsikker og moderne kvinde, vil de nye styles som du finder med en Nunoo taske, opfylde både det selvsikre, rå og feminine udtryk. Helt ligesom tasken udover at være flot, opfylder det praktiske formål.

Ligesom hos mændene er jakken essentiel hos kvinden, og kravene er i virkeligheden de samme. Derfor ser vi nu ind under jakken, og her kan man med fordel iføre sig en lækker uldtrøje, som holder på varmen.

For hvor mændene bruger trøjen som pullover, så har kvinder større udvalg af looks. Uanset om du går efter en tyk eller tynd rullekrave, en helt normal bluse eller en bluse med dyb halsudskæring, så vil en uldtrøje være et sikkert valg. Derudover vil den sjældent gå af mode, så gør dig selv en tjeneste og køb en af ordentlig kvalitet, så den holder i mange år. Uld fås i mange former, men du går eksempelvis ikke forkert, hvis du vælger en af cashmere uld.